Jykia

Rakennuttaminen

Haluatko rakennuttaa yrityksellesi tilat?

 

Jykia Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden rakennuttaa itselleen uutta tuotanto-, toimisto- tai varastotilaa helpolla tavalla. Asiakas saa samasta paikasta kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut: rahoituksen, vakuudet, tontin, suunnittelijat ja rakentajat.

 

Uudet tilat rakennutetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Asiakasyrityksellä on luonnollisesti mahdollisuus vaikuttaa suunnittelu- ja kustannusratkaisuihin. Jykia Oy johtaa uudisrakentamisen suunnittelua ja etsii parhaat ratkaisut kilpailuttamalla alihankkijat ja valvomalla koko rakennuttamishankkeen ketjua.

 

Keskity ydinosaamiseesi

Asiakkaalla on mahdollisuus keskittyä omaan ydinosaamiseensa, kun Jykia huolehtii rakennuttamisesta yli 30 vuoden kokemuksellaan.

 

Vuokra tai osaomistus

Uudet tilat voidaan toteuttaa joko vuokramallilla tai osaomistusmallilla. Molemmat vaihtoehdot jättävät pääomat yrityksen käyttöön. Vuokramallissa yritys ja Jykia tekevät tiloista pitkäaikaisen vuokrasopimuksen, joka takaa yritykselle oikeuden kiinteistön käyttöön vuosiksi eteenpäin. Osaomistusmallissa Jykia ja yritys omistavat tilan yhdessä. Osaomistustilat voivat olla kokonaan uusia tai täydennystiloja. 


Referenssejämme