Jykia

Ajankohtaista

Vahvan kasvun RD Velho sijoittui Jyväskylään


13.04.2017

RD Velho on suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita teknologiateollisuuden alalla toimiville yrityksille. Yritys on erikoistunut sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun. Ainutlaatuinen palvelukokonaisuus syntyy yhdistämällä muotoilu, mekaniikka, ohjelmistot ja elektroniikka. RD Velhon asiakkaita ovat mm. Metso, Sievin Jalkine ja Kemppi.

 

RD Velho sijoittui Jyväskylään vuoden 2017 alussa. Toimitilat löytyivät Start up Leipomosta.

 

”RD Velholle oli luontevaa avata uusi toimisto Jyväskylään, sillä meillä on jo ennestään Keski-Suomen alueella asiakkaita ja halusimme palvella heitä paremmin. Lisäksi halusimme sijoittautua vahvaan IT-kaupunkiin, sillä haemme jo ennestään vahvaan IoT-osaajien joukkoomme lisää vahvistuksia. Tälläkin hetkellä meillä on paikka auki kokeneelle softainsinöörille: http://rdvelho.com/fi/avoimet-tyopaikat/” vinkkaa site manager Niko Kotsalainen.


”Kävimme tarkastelemassa useampia toimitiloja ympäri Jyväskylää ja Jykes Kiinteisöillä oli tarjota heti alkuun useita sopivia tiloja. Otimme tilat Start Up -leipomosta, koska konseptin myötä saimme valmiiksi kalustetut tilat sekä varattavissa olevat neuvotteluhuoneet. Jykes Kiinteistöjen ”plug’n play” -ratkaisu helpotti ja nopeutti uuden toimiston avaamista Jyväskylässä huomattavasti”, valottaa Kotsalainen yrityksen sijoittumisprosessia Jyväskylään.

 

Luotto tulevaisuuteen - kasvu jatkuu  

RD Velhossa työskentelee tällä hetkellä yli 200 tuotekehityksen ammattilaista kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  

 

RD Velho on kasvanut vauhdilla viime vuosina ja samaa tahtia pidetään yrityksessä yllä myös jatkossa. Kasvun mahdollistaa myös jatkossa se, että tarjoamme hyviä tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita asiakkaillemme. Haluamme tuoda asiakkaillemme uusia näkökulmia, löytää innovaatioita ja säästökohteita ja sitä kautta kasvattaa asiakkaidemme tuloksellisuutta.

 

Asiakkaidemme positiivisten tulevaisuudennäkymien johdosta arvioimme, että myös Jyväskylässä on tällä hetkellä huomattavaa kasvupotentiaalia. 


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme