Jykia

Ajankohtaista

Uudistusohjelma hyvässä vauhdissa


13.04.2017

Jykes Kiinteistöjen uusi toimitusjohtaja Seija Takanen on luotsannut uudistusohjelmaansa toteuttavaa yritystä lähes neljä kuukautta.

"Meillä on nyt hyvä vauhti päällä. Jyväskylän seudulla on positiivinen vireystila ja asioita viedään hyvässä hengessä eteenpäin" toteaa Seija. ”Tiivistämme yhteistyötämme Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikön kanssa ja hiomme prosesseja niin, että toimintamme näyttäytyy yrityksille joustavana ja helppona aina yritystoiminnan tukemisesta toimitilojen löytymiseen asti ja vielä sen jälkeenkin”, jatkaa Seija.

 

Moventaksen, Outokummun ja RISE-kampuksen hankkeet

”Omistajakunnat ovat asettaneet tavoitteeksi, että meistä muotoutuu ketterä ja innovatiivinen asiakasta kuunteleva toimija. Tulevaisuudessa teemme entistä enemmän yhteistyötä alueen yksityisten toimijoiden kanssa, roolimme muotoutuu hankkeen ja kumppaneiden tarpeen mukaan joustavasti", kertoo Takanen.

 

Tällä hetkellä Jykes Kiinteistöjen suurin projekti on Moventaksen laajennus, joka valmistuttuaan mahdollistaa noin sadan hengen työllistymisen. Kuun vaihteessa valmistui Terässammon alueelle Outokummun laajennus, johon sijoittuu tehtaan hiomo ja pakkaamo. Myös RISE-kampuksen hanke Ramoninkadulle tuo rakentuessaan lisää kaivattuja työpaikkoja Jyväskylään. 

Asiakasyrityksillä positiiviset tulevaisuuden näkymät

Jykes Kiinteistöjen viime vuoden tulos oli ennakoitua parempi. ”Yhtiö on siis hyvässä kunnossa ja tulevaisuuden näkymät ovat valoisat. Lupaamme työskennellä elinkeinopoliittisesti oikeiden asioiden eteenpäin viemiseksi, jotta alueen elinvoimaisuus jatkaa kasvuaan niin Jyväskylässä, Muuramessa kuin Laukaassa”, kertoo Seija.

 

Myös asiakasyritykset katsovat luottavaisina tulevaisuuteen. Juuri tekemämme kyselyn perusteella 44% kyselyyn vastanneista yrityksistä aikoo rekrytoida lisää henkilökuntaa tämän vuoden aikana. Jykes Kiinteistöillä on tällä hetkellä noin 200 yritystä asiakkaana teollisuus-, tuotanto- ja toimistotiloissa.


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme