Jykia

Ajankohtaista

Start up Leipomoon sijoittunut Moduls laajentaa Jyväskylän seudun talotekniikkapalveluidentarjontaa


03.11.2015

Talotekniikan projekteihin ja esivalmisteratkaisuihin erikoistunut Moduls Oy sijoittui Jykes Kiinteistöt Oy:n Start up Leipomoon ja teki Jyväskylästä yrityksen päätoimipaikan. Moduls hakee Jyväskylän seudulta kasvua liiketoimintaansa.

 

Talotekniikan kokonaispalveluita tuottava Moduls Oy käynnisti Jyväskylässä toimintansa syyskuun puolivälissä. Yritys vuokrasi uudet toimitilansa Jykes Kiinteistöt Oy:n yritysympäristöstä Start up Leipomosta Jyväskylän Nisulasta.

 

Samalla Jyväskylästä tuli Pieksämäellä vuonna 2013 perustetun yrityksen päätoimipaikka. Modulsissa työskentelee päätoimisesti neljä henkilöä. Lisäksi yritys käyttää hankekohtaisesti alihankkijoita ja laitevalmistajia. Pieksämäellä säilyy edelleen Modulsin tuotantopajatoimintaa.

 

”Jyväskylä on keskellä Suomea, ja yhteydet toimivat täältä joka suuntaan. Start up Leipomoon oli helppo tulla, kun saimme käyttöömme valmiiksi kalustetut tilat ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Sopimukseemme kuuluu myös neuvottelutilojen, saunan ja muiden palvelujen käyttö”, Moduls Oy:n toimitusjohtaja Mikko Sahikallio kertoo.

 

”Modulsin sijoittuminen Leipomoon on yksi osoitus Jyväskylän seudun vetovoimasta. Seudulla on markkinoita rakennusalan ja talotekniikka-alan toimijoille. Elinkeinoelämän kannalta on tärkeää saada Jyväskylän seudulle uusia yrityksiä eri toimialoilta kehittämään toimintaansa uusilla konsepteilla”, Jykes Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Takala sanoo.

 

Modulsin pääasiakaskuntaan kuuluvat rakennusliikkeet. Sahikallio sanoo yrityksen siirtyneen projektinjohtotuottajaksi, jolla on koko talotekniikan repertuaari hallussaan. Modulsin toiminta-alueena on koko Suomi. Moduls Oy:n toimintamalli on tuottaa talotekniikan kokonaispalveluita yhdessä asiakkaan

 

kanssa. Innovatiiviset tuotteistusratkaisut keskittyvät kiinteistöjen konehuoneratkaisuihin ja teknisten järjestelmien yhteensovitukseen tuotanto sekä ylläpito huomioiden.

 

Laajentumismahdollisuuksia selvitetty etukäteen

 

Sahikallion mukaan Moduls tavoittelee alkuvaiheessa 7–8 miljoonan euron liikevaihtoa. Hän sanoo yllättyneensä rakennushankkeiden tämänhetkisestä vilkkaudesta.

 

”Olemme keskustelleet jo etukäteen tilojen laajentamisen mahdollisuuksista”, Sahikallio sanoo.

 

Juha Takala korostaa, että Jyväskylässä on tärkeää pystyä tarjoamaan alueelle sijoittuville yrityksille pieniä toimistotiloja kattavilla palveluilla kilpailukykyisesti.

 

”Olemme rakentaneet konseptiamme niin, että pystymme reagoimaan mahdollisimman nopeasti start up-yritysten ja sijoittuvien yritysten tarpeisiin. Yritykset odottavat saavansa monipuolista palvelua ja toimitiloja sijainniltaan keskeisiltä paikoilta. Tarjoamme myös rakennuttamispalvelua, jolloin hoidamme projektin avaimet käteen -periaatteella”, hän sanoo.


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme