Jykia

Ajankohtaista

Start up Leipomon tilat mahdollistavat peliyhtiö SIEIDIn kasvun ja verkottumisen


17.04.2015

 

Jyväskylässä Nisulankadun Start Up Leipomo antaa hyvät mahdollisuudet verkottua paikallisten, eri alojen yritysten kanssa. Jykes Kiinteistöt Oy tarjoaa Leipomossa tehokkaat tilat ja toimivan palvelukonseptin erityisesti pienille kasvuhaluisille yrityksille.

 

Yksi Leipomoon vuoden 2015 alussa muuttanut kasvuyritys on pelialalla toimiva SIEIDI Oy.

 

”Muutto Leipomoon on ollut meille iso harppaus eteenpäin. Tavoitteenamme on kasvu, jonka mahdollistavat hyvät tilat ja toimiva verkosto”, toimitusjohtaja Petri Pekkarinen SIEIDI Oy:stä kertoo.

 

SIEIDI Oy toimii suomalaisten pelialan yritysten alihankkijana, mutta se suunnittelee myös omia pelejään erityisesti PC-koneille. Lisäksi yritys on julkaissut kaksi mobiilipeliä. Haasteena on näkyvyyden saavuttaminen kovassa kilpailutilanteessa. Alalla menestymisen takaavat yhteistyö ja verkottuminen muiden alan toimijoiden kanssa.

 

Pekkarisen mielestä Leipomon toimivat ja viihtyisät toimitilat ovat tärkeä tekijä koko henkilöstölle. Yrittäjät ovat itse päässeet vaikuttamaan toimitilojensa sisustukseen. Niinpä SIEIDI Oy:n tiloihin järjestyivät toiveen mukaiset seinän kokoinen liitutaulu ja säädettävät sähköpöydät. Mukavat säkkituolit hankittiin puolestaan luovan työn hetkiä varten.

 

Kesäkuussa 2014 perustettu SIEIDI Oy on Petri Pekkarisen, Klaus Kääriäisen ja Joni Häkkisen yhteinen yritys. Kotoa, omista työhuoneista käynnistynyt yritystoiminta on laajentunut vähitellen ja toimitilat kasvaneet sen myötä. Mattilanniemen Spinaakkerissa yrityksen kasvu lähti uusille urille ja jatkuu tänä vuonna Leipomon tiloissa.

 

”Jykes Kiinteistöt Oy on yrityksemme kasvuvauhdissa aina järjestänyt joustavasti tarpeitamme vastaavat toimitilat”, toimitusjohtaja Pekkarinen sanoo tyytyväisenä.

 

Lisätiedot:
Petri Pekkarinen, toimitusjohtaja, SIEIDI Oy, puh 050 353 1101

 

Juha Takala, toimitusjohtaja, Jykes Kiinteistöt Oy, puh 050 574 8434


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme