Jykia

Ajankohtaista

Salkku kotoa mukaan ja työt käyntiin


09.12.2016

Masterpipe Oy on vuonna 2012 toimintansa Etelä-Suomessa aloittanut viemäriremontteja sukitusmenetelmällä tekevä yritys. Kesällä 2016 kasvava yritys avasi myyntikonttorin myös Jyväskylään. Sopivat tilat yhden miehen toimistoa varten löytyivät keskeiseltä paikalta Voimala Business Parkista.

 

Kun yritys laajentaa toimintaansa uudelle paikkakunnalle, on tärkeää, että kaikki tarmo voidaan suunnata toiminnan käynnistämiseen. Tässä auttaa osaltaan se, jos toimitila-asiat saadaan järjestettyä kuntoon helposti ja joustavasti.

 

Masterpipe Oy:lle sopivan ratkaisun tarjosi valmiiksi kalustettu toimistohuone oheispalveluineen Voimala Business Parkissa. Jyväskylässä toimintaa pyörittävä Tommi Juuti sanoo, että tulevan toimiston paikka ratkesi heti, kun hän kävi tutustumassa Sepänkatu 4:ssä sijaitseviin tiloihin.

 

"Tilat ovat fiksut, sijainti hyvä, tietoliikenneyhteydet kunnossa ja kilpailukykyiseen vuokraan kuuluu myös siivous sekä oikeus varata kokoustiloja käyttöön. Tarjolla oli myös kalustamattomia vaihtoehtoja, mutta meille sopi valmiiksi kalustettu toimisto. Ei tarvinnut oikeastaan muuta kuin ottaa kotoa salkku mukaan, tulla paikalle ja ruveta töihin", hän perustelee.

 

Palvelut hyvässä käytössä

Masterpipen toiminnan luonteeseen kuuluu, että asiakkaat tavataan ja työt tapahtuvat ennen kaikkea remontoitavassa kohteessa. Yrityksen myyntijohtaja Ville Viikari naurahtaakin, että Jyväskylässä he tarvitsivat ennen kaikkea työpöydän, jossa voi tehdä tarjouksia, vessan ja toimivan kahvinkeittimen.

 

"Tommin löytämät tilat ovat vastanneet erittäin hyvin tarpeita. Kaikkiaan kiinteistön konsepti on aloittavan yrityksen kannalta helppo, kun kaikki on valmiina", hän sanoo. Käyttöä on ollut myös Voimalan palveluille.

 

"Rekrytoimme syksyllä ensimmäiset asentajat Keski-Suomeen ja työnhakijoiden haastattelut oli kätevä tehdä fiksuissa kokoustiloissa, jossa pystyi tarjoamaan hakijoille myös kahvit. Haastateltavat, kuten muutkin vieraamme, ovat myös löytäneet helposti perille, kun tuloaulassa on neuvontapiste. Vuokrasimme käyttöömme myös rakennuksessa sijaitsevan ison auditorion ja järjestimme siellä infotilaisuuden alueen isännöitsijöille ja muille sidosryhmille", Juuti kertoo.

 

Lupaava alku

Masterpipe on keskittynyt tekemään viemäriremontteja sukitusmenetelmällä, jossa uusi putki asennetaan sujuttamalla vanhan putken sisään. Työaikaa kuluu vain murto-osa verrattuna perinteiseen putkiremonttiin ja kotona voi asua koko viemärisaneerauksen ajan.

 

"Menetelmässämme sukitus ja lattiakaivon uusiminen toteutetaan rikkomatta pintoja tai vesieristeitä. Materiaalit ovat parhaita mahdollisia, kaikissa haarakohdissa käytetään haaravahvikkeita ja lattiakaivot uusitaan käyttämällä itse kehitettyä, patentoidusta haponkestävästä teräksestä valmistettua ja VTT:n testaamaa Masterpipe-lattiakaivoa", Juuti ja Viikari kertovat.

 

He sanovat, että jalansijan hankkiminen alueella on jo hyvässä vauhdissa. Ensimmäiset urakat ovat valmistuneet ja useita töitä on tarjousvaiheessa.

 

"Jyväskylä on markkina-alueena mielenkiintoinen. Kukaan ei tehnyt täällä aikaisemmin viemäriremontteja vastaavalla menetelmällä ja kysyntää oli siten olemassa. Siksi halusimme tulla tänne", Viikari toteaa vielä.


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme