Jykia

Ajankohtaista

Muurameen rakennetaan uusi K-market


25.11.2015

Kesko rakentaa yhdessä Jykes Kiinteistöjen kanssa uuden K-marketin Muurameen Kinkomaan alueelle. Uusi kauppa nousee Kinkomaantien ja Parantolantien risteykseen. Kauppa avataan asiakkaille syksyllä 2016.

K-ryhmä kehittää lähikauppaverkostoaan Muuramen Kinkomaan alueella. Kinkomaantien ja Parantolantien risteyksessä olevalle noin 10 000 neliön tontille rakennetaan uusi K-market. Uuden kaupan kokonaispinta-ala on noin 600 neliötä ja myyntiala noin 400 neliötä. Kaupan pihalle rakennetaan noin 50 parkkipaikkaa.

– K-ryhmä kehittää tulevina vuosina voimakkaasti lähipalvelujaan. Muuramen uusi K-market on yksi askel alueen asukkaiden parempaan asiakaspalveluun. Vastaamme samalla saamaamme asiakaspalautteeseen, sillä alueelle on toivottu jo pitkään K-ryhmän lähikauppapalveluja, kertoo Keskon aluejohtaja Jari Alanen.
– Uusi kauppa nousee näkyvälle paikalle hyvien liikenneyhteyksien äärelle, joten asiointi kaupassa on sujuvaa. Alueelle rakennetaan runsaasti uutta asutusta, mikä puoltaa myös palvelujen kehittämistä.
– K-market tarjoaa asiakkailleen laadukkaat perusvalikoimat. Kaupan valikoima rakennetaan alueen asukkaiden toiveiden mukaisesti ja hyvästä palvelusta vastaa paikallinen K-kauppias. Myyntiin otetaan paikallistuotteita ja aina kannattaa nykäistä kauppiasta hihasta, jos haluaa vaikuttaa tuotevalikoimaan.

– Olemme iloisia saadessamme tarjota Vitapoliksen asukkaille läheltä myös kauppapalveluita. Lähikaupan olemassaolo lisää alueen kiinnostavuutta ja toivottavasti alueen palveluvalikoima runsastuu entisestään, toivoo Jykes Kiinteistöjen toimitusjohtaja Juha Takala.
– Yhteistyö Keskon kanssa on ollut sujuvaa ja olemme tyytyväisiä, että Kesko oli halukas aloittamaan neuvottelut kaupan rakentamisesta alueelle. Vitapoliksen alue on jo nyt houkutteleva asuin- ja työpaikka-alue, mutta kauppaprojekti kiihdyttää myös kerrostalokohteiden rakentamisen aloitusta Päijänteen rantaan, ennustaa Takala.

Rakennuttajana hankkeessa toimii Jykes Kiinteistöt. Rakennustyöt tontilla on aloitettu marraskuussa 2015 ja kauppa avaa ovensa asiakkaille syksyllä 2016.


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme