Jykia

Ajankohtaista

Lisää osaavia aivoja – Jyväskylän Neuroterapia aloitti Hippoksella


11.12.2015

Jyväskylän Hippos tunnetaan liikunnan, huippu-urheilun ja terveyden edistämisen keskuksena. Alueen palvelutarjonta vahvistui entisestään marraskuussa, kun jäähallin yhteydessä aloitti toimintansa Jyväskylän Neuroterapia Oy. Hippos tarjoaa uudelle yritykselle terveellisen toimintaympäristön, potentiaalisia yhteistyömahdollisuuksia sekä runsaasti asiakaspysäköintitilaa.

 

Jyväskylän Neuroterapia solmi Jykes Kiinteistöjen kanssa syksyllä vuokrasopimuksen toimitiloista, joissa yritys tarjoaa neurofeedbackia eli eeg-biopalautehoitoja sekä lääkärin ja psykologin vastaanottoja.

 

Yrityksellä on käytössään Synergia-areenan yhteydessä sijaitsevissa toimitiloissa viisi huonetta ja yhteinen kahvitila.

 

”Löysimme siistit ja toimivat tilat. Hippos on sopiva ympäristö meidänlaiselle yritykselle. Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU olisi meille luonteva yhteistyökumppani. Olen myös herätellyt yhteistyötä Jyväskylän yliopiston Monitieteisen Aivotutkimuskeskuksen ihmisten kanssa”, toimitusjohtaja, lääkäri Saija Nordström sanoo.

 

Nordströmin lisäksi Jyväskylän Neuroterapian tiimiin kuuluu yksi lähihoitaja, kaksi sairaanhoitajaa, yksi psykologi ja yksi toimistotyöntekijä. Nordström sanoo, että suunnitelmissa on vielä toisen psykologin palkkaaminen.

 

Tilojen ilmanvaihtoa parannettiin

 

Jykes Kiinteistöillä on ollut yrityksille tarjolla toimitiloja jäähallin sporttikäytävältä. Kesällä 2015 tiloissa uusittiin ilmavaihtokone ja tehtiin pintaremonttia, muun muassa maalattiin Neuroterapian vuokraamien tilojen seiniä rauhallisen sinisiksi. Samalla tiloihin asennettiin jäähdytys.

 

Nordströmin mukaan Hippokselta vuokratuissa tiloissa on yrityksellä myös kasvun mahdollisuutta, jos toiminta saa todella siivet alleen.

 

Jyväskylän Neuroterapian tarjoaman neurofeedbackin avulla vahvistetaan aivojen niin sanottua itsesäätelyä, mikä voi olla kadoksissa kovassa stressissä, ahdistuksessa tai univaikeuksissa. Nordström laskee neurofeedbackin sopivan laajalle asiakaskunnalle, johon kuuluu muun muassa stressistä, keskittymisvaikeuksista, tunteiden säätelyongelmista tai paniikkihäiriöistä kärsiviä ihmisiä. Neurofeedbackin avulla autetaan myös esimerkiksi urheilijoita saavuttamaan optimaalinen suoritustaso sekä hallitsemaan esiintymisjännitystä.

 

”Asiakkaat ovat löytäneet meidät hyvin. Tällaiselle palvelulle näyttää todellakin olevan kysyntää. Meillä on asiakkaina pitkämatkalaisiakin, aina Kajaania myöten”, Nordström sanoo.


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme