Jykia

Ajankohtaista

LS Cargo Logistics hallinnoi Jykes Kiinteistöjen Start up Leipomosta käsin globaaleja logistiikkaprojekteja


09.10.2015

 

LS Cargo Logistics Oy:n bisnes on vaativa projektilogistiikka, eli kun vaikkapa Suomalaisen asiakkaan myymä tehdaskokonaisuus pitää kuljettaa ostajalle Kiinaan tai maailmalta rahdataan voimalaitoksen osia Venäjän uralille yhdistettynä meri, joki sekä autokuljetuksena tarvittavine lastaus-/purkuvalvontoineen.  Asiakkaan toimitusaikataulun vaatiessa nopeaa kuljetusta voidaan kuljetukset hoitaa myös lentorahtina eli kaikki kuljetusmuodot ovat käytettävissä.

 

Jykes Kiinteistöjen Start Up Leipomon tila on yrityksen ensimmäinen toimitila

 

-Jykes Kiinteistöjen Start Up Leipomon tiloihin sijoittumisen ratkaisi sen kokonaispaketin konsepti sekä keskeinen sijainti: päästiin niin sanotusti yhdellä löylyllä aloittamaan liiketoiminta.

 

-Jykes Kiinteistöjen toiminta on ollut joustavaa ja pikkuisen on voitu jopa neuvotella asioista, LS Cargo Logistics Oy:n toimitusjohtaja Sakari Leppiaho sanoo.

 

-Halvempiakin tiloja olisi Jyväskylästä löytynyt, mutta niihin olisi joutunut panostamaan aika paljon oheispalveluihin.

 

- Start Up Leipomossa oli kaikki tarvittava saatavissa yhdessä kilpailukykyisessä paketissa. Lisäsi halusimme edustavat tilat, joihin mielellään kutsuu asiakkaita. Jos oltaisiin jossain peltihallissa kylän perukoilla, niin ei se antaisi oikeaa laatuvaikutelmaa meidän asiakkaille. Toisaalta emme halunneet mitään marmoriakaan vaan perustoimivat toimistotilat, Leppiaho sanoo.

 

Jyväskylä ja Start Up Leipomo mahdollistavat kasvun ja kehityksen

 

-Meidän alallamme kaikki perustuu luottamukseen ja luotettaviin henkilöihin: eivät tätä tee koneet vaan ihmiset. Me tavoitellaan orgaanista kasvua Jyväskylässä, ja varmasti muutamia henkilöitä tulee meille vielä lisää asioiden edetessä suunnitellusti.

 

-Start Up Leipomo tarjoaa puitteet vaativalle luottamusbisnekselle: meillä on hyvät ja turvalliset tilat. Myös isoimmilla asiakkaillamme on tiettyjä vaatimuksia mm. tietojen varastoinnille.

 

-Start Up Leipomon tilat ovat meille ensimmäiset toimitilat, mutta olemme jo ehtineet muuttaakin yhden kerran – tilavampaan alakertaan kun ensimmäinen tilamme alkoi käydä ahtaaksi. Yhteyshenkilömme Kirsi Kautola pystyi joustavasti vastaamaan tarpeeseemme.

 

-Avokonttori on meille hyvä, jotta pystytään nopeasti jakamaan tietoa, mutta samalla jokaiselle löytyy oma työrauha. Neukkareita pystymme varaamaan joustavasti. Palvelun laatumielikuva on meille tärkeä, koska kerran viikossa meillä käy asiakkaita vieraana.

 

Start Up Leipomon yhteisöllisyydestä ei LS Cargo Logisticsilla olla ehditty paljoakaan nauttimaan.

 

-Huonosti ollaan oltu mukana yhteisissä jutuissa, kun on tehty tätä omaa hommaa ja meillä on niin spesiaali tuote.

 

-Toki yritysvalmennukselle voisi olla tarvetta, sellainen yleinen yrityssparraus voisi olla hyvinkin mielenkiintoinen asia meille, Sakari Leppiaho kuvaa heidän tarpeitaan.


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme