Jykia

Ajankohtaista

Kysymyksistä tärkein: mitä te tarvitsette?


23.10.2015

Voimme kertoa tarkastikin, millaisia palveluja tarjoamme yrityksille. Se ei kuitenkaan riitä.

 

Vähintään yhtä oleellista on, että kuuntelemme yritysten arkisia tarpeita ja vastaamme niihin pikaisesti.

 

Olemme lisänneetkin palvelujamme yrittäjiltä saatujen toiveiden ja ideoiden pohjalta.

 

Kaiken toiminnan tavoitteena on madaltaa yritysten kynnystä käynnistää ja kasvattaa liiketoimintaansa Jyväskylän seudulla. Haluamme palvella yhtä lailla yksittäistä työpistepaikkaa tarvitsevaa yrittäjää kuin tilojaan laajentavaa isompaa yritystä.

 

Kynnystä on ihan konkreettisesti madallettu saneeraamalla tiloja pienille ja toimintaansa aloittaville tai kasvattaville yrityksille uusiin toimintaympäristöihin (Start up Leipomo, Spinaakkeri).

 

Yllätysmaksuja ei tarvitse pelätä

 

Yllätyksenä tullut kulu ärsyttää jokaista yrittäjää. Olemme rakentaneet mallin niin, että yrittäjän on helppo keskittyä omaan arkeensa, kun hän tietää, mitä tuleman pitää. Kiinteä kuukausimaksu kattaa kaiken olennaisen, siis niin sanotut kovat palvelut ja ison osan pehmeistäkin.

 

Koviin palveluihin kuuluvat varsinaisten toimitilaneliöiden lisäksi muun muassa kalusteet, tietoliikeyhteydet, siivouspalvelut, tulostuspalvelut sekä yhteiset sosiaalitilat ja neukkarit.

 

Lisäksi tarvitaan niin sanottuja pehmeitä palveluita. Start up Leipomossa järjestetään aamukahvitilaisuuksia, joissa yritysihmiset pääsevät verkostoitumaan keskenään. Uudet ja pidempään jo yritystoimintaa pyörittäneet yrittäjät saavat toisiltaan kokemuksia ja näkemyksiä eri perspektiiveistä. Ajatuksia ja ideoita kulkee yritysympäristöissä kaikkiin suuntiin. Säännöllisesti tarjotaan myös tietoiskuja esimerkiksi verotus- ja rahoitusasioista, kansainvälistymisestä ja työllistymispalveluista.

 

Yhdenkin hengen yritys saa ympärilleen aidon työyhteisön Leipomon pikkujouluissa tai kevättapahtumassa. Yhteisöllisyyttä on myös yritysten kesken tehty yhteinen tiedottaminen.

 

Tilaratkaisut elävät oman tilanteen mukaan

 

Matkaansa aloittava yritys kaipaa joustavia toiminnan malleja. Se ei uskalla laittaa liikaa kiinni heti alussa esimerkiksi toimitiloihinsa. Siksi tarjoamme yrityksille tiloja lyhyilläkin irtisanomisajoilla.

 

Yritysympäristöissä voi myös joustavasti muuttaa tilaratkaisujaan tarpeen mukaan joko suurempaan tai pienempään.


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme