Jykia

Ajankohtaista

Keski-Suomen Taloon syntyy Voimala Business Park


23.10.2015

 

Jykes Kiinteistöt Oy uudistaa Keski-Suomen Talossa toimitiloja kasvuyrityksille ja kansainvälistyville yrityksille sekä näiden toimintaa tukeville toimijoille. Moderni yrityspuisto on nimetty Voimala Business Parkiksi, johon sijoittuvat ensimmäiset uudet yritykset vielä tämän vuoden aikana.

 

Keski-Suomen Talo Jyväskylän keskustan tuntumassa muuntuu loppuvuoden aikana Voimala Business Parkiksi. Jykes Kiinteistöt on aloittanut omistamissaan tiloissa uudistustyöt noin 1 000 neliömetrin osalta. Ensimmäiset uudistetut tilat ovat suunnitelmien mukaan yritysten käytössä ennen vuodenvaihdetta.

 

Voimala Business Parkiin tulee tarjolle toimitiloja yksittäisistä, kymmenen neliömetrin huoneista hieman isompien yritysten tiloihin. Kaikkiaan tiloja uudistetaan alkuvaiheessa yli 30 yrityksen käyttöön. Uudenaikainen ja laadukas palvelutarjonta on koottu pienten ja kansainvälistyvien yritysten palvelutarpeiden mukaisesti ja sitä kasvatetaan tarpeen mukaan.

 

”Olemme saaneet hyviä kokemuksia aiemmin Jyväskylässä toteuttamistamme yritysympäristöistä Start up Leipomosta ja Spinaakkerista. Näitä kokemuksia on hyödynnetty Voimala Business Parkin suunnittelussa”, Jykes Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Takala sanoo.

 

Yritysten lisäksi Voimala Business Parkissa toimii jatkossakin yritysten toimintaa tukevia organisaatioita, esimerkiksi Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy sekä Finnvera Oyj. Taloon on sijoittumassa myös pohjoismaista yhteistyötä edistävä järjestö Pohjola-Norden.

 

Uutta luodaan perinteitä kunnioittaen

 

Jykes Kiinteistöt Oy on Kiinteistöosakeyhtiö Keski-Suomen Talon enemmistöosakas 95 prosentin omistusosuudellaan.

 

”Olemme olleet pitkäaikainen omistaja Keski-Suomen Talossa. Kun merkittävät omistajat olivat luopumassa omistuksistaan, otimme haasteen vastaan. Voimala Business Park on nykyaikainen yritysympäristön malli, jossa on kunnioitettu Keski-Suomen Talon perinteitä”, Takala korostaa vuonna 1989 rakennetun talon historiaa.

 

Takalan mukaan Voimala-nimi valittiin kuvaamaan energiaa ja voimaantumista, jota on tarjolla taloon sijoittuville yrityksille.

 

”Tavoitteena on, että uusi yritysympäristö voimaannuttaa laajemminkin yrityselämää Jyväskylän seudulla”, hän sanoo


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme