Jykia

Ajankohtaista

Jykia rakennuttaa Kuljetusliike Ville Silvastille modernin ajoneuvokeskuksen


21.12.2018

Pohjoismaiden suurin raskaiden ja ylipitkien kuljetusten erikoisosaaja Kuljetusliike Ville Silvasti ja kiinteistökehittäjä Jykia ovat perustaneet yhteisen kiinteistöosakeyhtiön ja allekirjoittaneet urakkasopimuksen ajoneuvokeskuksen rakentamisesta Seppälänkankaalle Jyväskylään. Rakentaminen alkaa keväällä 2019 ja noin 5,5 M€ arvoisen hankkeen valmistuminen kestää vuoden.

 

Erikoiskokoinen terminaali

Uuteen ajoneuvokeskukseen mahtuu ajamaan pitkän nykyaikaisen perävaunun. Terminaali tulee olemaan 43 metriä syvä ja mahdollistaa siten monipuolisesti koko kaluston huollon.

 

”Tällä hetkellä emme pysty huoltamaan erikoispitkiä perävaunuja huoltohallissamme ja tämän hankkeen myötä ratkaistaan tämäkin haaste”, kertoo toimitusjohtaja Ville Silvasti Kuljetusliike Ville Silvastilta.

 

”Uudet toimitilat on suunniteltu kaikilta osin nykyaikaisiksi, myös toimisto-osan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työviihtyvyyteen. Iso osa asiakastyöstämme liittyy kuljetusten suunnitteluun ja nyt saamme asianmukaiset tilat myös tälle työlle. Työn teho ja tuottavuus kasvaa, kun pääsemme työskentelemään juuri meitä varten suunnitelluissa tiloissa”, jatkaa Ville Silvasti.

 

”Olemme kuunnelleet herkällä korvalla Silvastin tarpeita. Tarvekartoituksen pohjalta olemme saaneet hiottua suunnitelmat valmiiksi ja olemme nyt valmiita käynnistämään hankkeen”, kertoo Jykian toimitusjohtaja Seija Takanen.

 

Yhteinen kiinteistöyhtiö

Jykia ja Kuljetusliike Ville Silvasti ovat perustaneet yhteisen kiinteistöyhtiön. Kuljetusliike Ville Silvasti on allekirjoittanut vuokrasopimuksen kiinteistöyhtiön kanssa. Jykia myy osuutensa yhtiöstä myöhemmin suunnitelman mukaisesti eli Jykian uuden toimintatavan mukaisesti exit on sovittu jo investointivaiheessa.

 

”Yhteisen kiinteistöyhtiön perustaminen on uusi elementti Jykian kumppanuushankkeissa. Teemme aidosti ja avoimesti yhteistyötä hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi. Yritys pääsee osaomistajana vaikuttamaan ja mukaan päätöksentekoon. Jykia puolestaan toteuttaa elinkeinopolitiikkaa kiihdyttämällä hankepäätöksiä osallistumalla riskinjakoon kuitenkin exit huomioiden", jatkaa Takanen.  

 

Vanhat tilat kehityskohteena

Jykia ostaa Silvastin vanhat kiinteistöt. jotka sijaitsevat Kiilatiellä ja Lekatiellä, Jyväskylän Seppälänkankaalla.

 

”Tehtävämme on auttaa yrityksiä sijoittumaan ja kasvamaan Jyväskylän seudulla tarjoamalla tarpeenmukaisia toimitiloja. Silvastin nykyisten toimitilojen ostaminen ja kehittäminen on osa ketjua, jolla mahdollistamme uusien tilojen rakentamisen sekä tuomme sijoittumismahdollisuuksia alueesta kiinnostuneille yrityksille. Aloitamme Kiilatien ja Lekatien kiinteistöjen kehittämisen ensi vuoden aikana ja haemme tiloihin Jyväskylän seudulle sijoittumaan kiinnostuneita yrityksiä”, kertoo Takanen.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ville Silvasti, Kuljetusliike Ville Silvasti

0400 704 460

ville@silvasti.com

 

Toimitusjohtaja Seija Takanen, Jykia

040 519 5732

seija.takanen@jykia.fi


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme