Jykia

Ajankohtaista

Jykes Kiinteistöjen uusi toimitusjohtaja on Seija Takanen


30.11.2016

 

Takasella on lähes kolmenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän on työskennellyt YIT:n palveluksessa yli kaksikymmentä vuotta ja siitä viimeiset 12 vuotta rakennuttajapäällikkönä.

 

”Omistajien päätöksien ja ohjauksen mukaisesti Jykes Kiinteistöt Oy:n uudistamista on käynnistetty tämän syksyn aikana”, kertoo Jykes Kiinteistöjen hallituksen puheenjohtaja Erkki Jaala.

 

”Hallitus valitsi yksimielisesti toimitusjohtajaksi Seija Takasen. Seija käynnistää seuraavan vaiheen yhdessä osaavan henkilöstön kanssa, eli toiminnan edellyttämän strategian laatimisen ja sen jalkauttamisen käytännön toimenpiteiksi. Tästä tilanteesta on erittäin hyvä ponnistaa tulevaan vuoteen”, jatkaa Jaala.

 

”Tartun innolla uuteen tehtävään. Hyvässä kunnossa oleva yhtiö ja ammattitaitoinen henkilöstö antaa hyvät eväät jatkaa uudistamista”, sanoo Seija Takanen.

 

”Näen yhtiön kehittämisessä hyvää potentiaalia. Tavoitteena on ketterä ja innovatiivinen asiakasta kuunteleva toimija, joka tuo lisäarvoa alueen elinvoimaisuudelle”, kertoo Takanen.

 

Takanen ja hänen insinöörimiehensä ovat kotoisin Keuruulta ja opiskeluiden jälkeen asettuivat Jyväskylään asumaan. Perheessä on kolme lasta ja vapaa-aika kuluu muun muassa remontoidessa.

 

”Aina on jonkinlainen rakennus- tai remontointiprojekti menossa tai ainakin suunnitteilla”, toteaa kaksi omakotitaloa ja yhden mökin rakentanut Takanen. Rakennusprojektien lisäksi kuntoilu ja kulttuurimatkailu kiinnostavat.

 

Jykes Kiinteistöjen palvelukseen Takanen siirtyy 1.1.2017.

 

Lisätietoja

Erkki Jaala, 0400 857 300, erkki.jaala@jkl.fi

Seija Takanen, 040 519 5732, seija.takanen@yit.fi


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme