Jykia

Ajankohtaista

Jokainen neliö tehokkaassa käytössä


22.01.2016

Jos kotikonttorilla työskennellessä alkaa tuntua siltä, että seinät kaatuvat päälle, on hyvä etsiä itselleen ulkopuolinen toimistotila. Suomen LVIS-Suunnittelu Oy:ssä tehtiin juuri näin. Yrityksen asiakasvastaava Mika Hänninen sai nopeasti käyttöönsä tarpeeseen sopivan työtilan Voimala Business Parkista aivan Jyväskylän keskustan tuntumasta.


Suomen LVIS-Suunnittelu Oy:n Mika Hänninen löysi sopivan toimitilan Voimala Business Parkista.

 

Suomen LVIS-Suunnittelu vuokrasi loppuvuodesta 2015 Jykes Kiinteistöiltä työhuoneen Voimala Business Parkista (entisestä Keski-Suomen Talosta), johon on uudistettu tiloja usealle kymmenelle yritykselle.
”On tehokkaampaa tehdä työt kodin ulkopuolella. Minulla on nyt käytössäni tila, jossa voin tehdä asiakashankintaa ja tarvittaessa tavata asiakkaitamme”, Hänninen kertoo.

 

Voimala Business Parkissa yritykset voivat hyödyntää yhteisiä tukipalveluja, kuten neuvottelutiloja, sekä tavata toisten yritysten ihmisiä.
”Sekin on hyvä puoli, ettei tarvitse olla työympäristössä aina itsekseen”, Hänninen miettii.
Hän sanoo lopettaneensa toimitilan etsimisen heti, kun sai tiedon, että Voimala Business Parkista on mahdollista saada nopeasti tarpeisiin sopiva pieni toimitila.
”Selvitin asiaa Jykes Kiinteistöiltä perjantaina, ja maanantaina minulla oli varmistus tästä tilasta. Työskentelen nyt hyvällä paikalla lähellä Jyväskylän keskustaa.”

 

Säästetään asiakkaiden aikaa ja rahaa

 

Vaikka uudisrakentamisessa ei eletäkään juuri nyt kultaisia vuosia, Hännisen mukaan on tärkeää olla lähellä keskisuomalaisia rakennusmarkkinoita.

 

Vuonna 2013 perustetulla Suomen LVIS-Suunnittelulla on Jyväskylän toimitilojen lisäksi toimipisteet Vantaalla, Mikkelissä ja Tampereella, joka on yrityksen kotipaikka.
Suomen LVIS-Suunnittelu tarjoaa nimensä mukaisesti LVIS-asiantuntijapalveluja. Yrityksen kautta saa myös työmaapalveluja ja energiatodistuksia. Suomen LVIS-Suunnittelu on erikoistunut uudisrakentamisen hankkeisiin, joiden osalta se palvelee asiakkaitaan koko Suomessa.
”Tarjoamme kaiken LVI-, sähkö- ja valaistussuunnittelun sekä energiatodistukset yhdestä ja samasta paikasta. Näin rakentajilta säästyy aikaa ja suunnitelmat ovat varmasti yhteensopivat”, Hänninen sanoo.
Hän muistuttaa myös, että hyvällä suunnittelulla voidaan pudottaa rakennushankkeen kuluja LVIS-urakan osalta.
”Meillä on oma suunnittelupalvelu, joten voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja, mikä parantaa rakentamisen kannattavuutta.”

Teksti ja kuva: Tommi Salo


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme