Jykia

Ajankohtaista

JH-Sprinkleriurakointi löysi edulliset toimitilat upeista maisemista


14.11.2016

Seitsemällä paikkakunnalla toimiva JH-Sprinkleriurakointi löysi Jyväskylän toimipisteelleen uuden toimiston Vitapoliksesta. Kinkomaalla sijaitsevista tiloista yritys vuokraa sekä toimistoa että majoitustilaa tarpeiden mukaan. Kustannussäästöjen lisäksi Kinkomaan maisemat ovat tehneet vaikutuksen vuokralaiseen.

 

JH-Sprinkleriurakoinnin juuret juontavat vuoteen 2008, jolloin toimintansa aloitti JJH-Group Oy -niminen yritys. Yrityksen nimi muuttui JH-Sprinkleriurakoinniksi vuonna 2013, ja yritys työllistää tällä hetkellä yli 40 henkeä ympäri Suomen. Yrityksen asiakaskunta koostuu pääasiassa rakennusliikkeistä, joiden kohteisiin Sprinkleriurakointi suunnittelee ja asentaa sprinklerijärjestelmiä.

 

– Toimistotilojen lisäksi meillä on viikoittain majoitustarvetta pitkin Suomea, koska asentajamme tekevät reissuhommia, kertoo yrityksen tilatarpeista Keski- ja Itä-Suomen projektipäällikkönä työskentelevä Tomi Parkkinen.

 

 

Puoleen hintaan puolet isompi toimisto

 

Parkkinen tutustui Vitapolikseen ensimmäistä kertaa löytäessään sieltä uuden toimiston yrityksen Jyväskylän toimipisteelle. Hinta-laatusuhde kohtasi yhdessä rauhallisen sijainnin kanssa. Aikaisemmin keskustassa sijainnut toimisto muutti Kinkomaalle syksyllä 2015.

 

– Toimistotilan hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, kun muutin Vitapoliksen lähelle asumaan. Aloin miettiä, miksi ajelen kauemmas, kun lähelläkin on toimistotiloja vapaana, Parkkinen muistelee.

 

– Sain lyhyemmän työmatkan ja huomattavasti halvemmat hinnat – puoleen hintaan puolet isompi toimisto, niin mikäs täällä on ollessa, Tomi naurahtaa.

 

Myös majoitustarpeeseen löytyy ratkaisu

 

JH-Sprinkleriurakointi tarvitsee säännöllisesti myös majoitustilaa. Keski-Suomen alueella liikkuessaan asentajat ovat päässeet majoittumaan kätevästi Parkkisen toimiston lähelle. Vitapoliksessa on tarjolla kalustettuja huoneita, ja läheltä löytyy suuremmalle porukalle sopivia kerrostaloasuntoja.

 

– Tässä samassa rakennuksessa on kalustettuja huoneita, joissa asentajamme ovat majoittuneet. Myös lähellä olevassa pienkerrostalossa on majoittunut yksi isompi asentajaporukka, Parkkinen kertoo.

 

– Vitapoliksen majoitusratkaisut ovat huomattavasti hotellia halvempia, ja etenkin pienkerrostalo on kodinomaisempi ratkaisu. On ruuanlaittomahdollisuudet ja enemmän tilaa kuin hotellissa.

 

Työskentelyä luonnonrauhassa

 

Monipuolisten ja edullisten tilojen lisäksi Tomi nostaa esiin Kinkomaan rauhalliset maisemat, joissa on mahdollista nollata ajatuksia työpäivän lomassa tai sen jälkeen.

 

– Täällä on mahtavasti tilaa ja liikuntamahdollisuuksia. Vieressä on tenniskenttä ja frisbeegolfrata, ja rannassa voi käydä kävelemässä, jos haluaa välillä miettiä muitakin kuin työasioita.

 

– Ja sehän täällä on myös keskustaan verrattuna hyvä, että parkkitilaa löytyy! Tänne mahtuu vaikka täysperävaunurekalla, Tomi nauraa lopuksi.

 

www.vitapolis.fi


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme