Jykia

Ajankohtaista

Hämeen Laaturemontti Oy laajentaa Jyväskylään


22.09.2014

Hämeen Laaturemontti Oy on laajentanut toimintansa Keski-Suomeen. Suomen suurin pientalojen kattoremontteihin erikoistunut yritys avasi seitsemännen toimipisteensä Jyväskylään. Toimitilat löytyivät Jykes Kiinteistöt Oy:n omistamasta kiinteistöstä Heinälammen teollisuusalueelta Palokasta.


Laajentuminen Keski-Suomeen oli tarpeen, sillä alueella on ollut kasvava kysyntä Hämeen Laaturemontti Oy:n palveluille, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki.


- Menemme luonnollisesti sinne, missä kysyntää ja asiakkaita riittää. Pirkkalasta on hyvät kulkuyhteydet Jyväskylään ja täällä oli tarjolla sopivan kokoiset tilat.


- Viime vuonna toteutimme noin 2000 omakoti-, pari- ja rivitalon kattoremonttia 170 kotimaisen ammattilaisen voimin, Kimmo Riihimäki kertoo.


Yhtiön toiminta työllistää alkuvaiheessa kymmenkunta työntekijää. Tavoitteena on toiminnan kasvattaminen tulevaisuudessa niin, että Jyväskylän yksikössä on 2-3 vuoden päästä noin 30 henkeä töissä.


Toimitusjohtaja Juha Takala Jykes Kiinteistöt Oy:stä on tyytyväinen, että Jyväskylän seudulle saatiin jälleen kasvuhakuinen ja useita työpaikkoja tuova yritys. Toimitilojen kysyntä on hänen mukaansa vilkastunut viime keväästä lähtien.


- Jyväskylän seutu on edelleen vetovoimainen alue yrityksille. Olen tyytyväinen, että olemme jälleen onnistuneet järjestämään alueelle sijoittuvalle yritykselle heidän tarpeitaan vastaavat toimitilat, Takala iloitsee.
Hämeen Laaturemontti Oy on vuonna 1993 Pirkkalassa toimintansa aloittanut yritys, jonka liikevaihto oli 26 miljoonaa euroa vuonna 2013. Yrityksellä on toimipisteet Jyväskylän lisäksi Pirkkalassa, Nurmijärvellä, Turussa, Järvenpäässä, Porissa ja Oulussa.

 

LISÄTIETOA:
Toimitusjohtaja Juha Takala, Jykes Kiinteistöt Oy
Puhelin 050 57 48 434, sähköposti juha.takala@jykeskiinteistot.fi

Toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki, Hämeen Laaturemontti Oy
Puhelin 0400 730 671, sähköposti kimmo.riihimaki@laaturemontti.fi


Takaisin uutisiin
 

Referenssejämme