Jykia

Ajankohtaista

Tourulankulman kilpailutyöt julki ja kaava vireille
02.03.2020

Tourulassa on käynnissä kaavakehitys- ja tontinluovutuskilpailu, jonka tarkoituksena on löytää laadukas ja vaiheittain toteutettavissa oleva rakentamisen ratkaisu ja sen toteuttaja. Kilpailuun valittiin ilmoittautumismenettelyn perusteella viisi monialaista työryhmää, jotka ovat laatineet ... Näytä »

Täyteen varatun uuden Digi & Game Centerin avajaisia vietetään Jyväskylässä 7.2.2020
29.01.2020

Digi & Game Center kokoaa digi- ja pelialan yrityksiä, opiskelijoita, opettajia ja tutkijoita yhteen paikkaan työskentelemään ja kehittämään tuotteita ja palveluita. Keskuksen pystyttämisestä ja toiminnasta vastaavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Peliosuuskunta Expa ... Näytä »

Kankaan Arkki -toimistokohteen rakentaminen käynnistyy
10.01.2020

Kankaan Arkki valmistuu entisen Kankaan paperitehtaan alueelle, vanhan paperitehtaan kylkeen Tourujoen rantaan. Kokonaisuudesta muodostuu ainutlaatuinen yhdistelmä modernia, uutta toimitilaa sekä rouheaa, vanhaa tehdasmiljöötä. 

Uudet toimitilat ovat asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan ... Näytä »

Seija Takanen Education Facilities Oy:n toimitusjohtajaksi
19.12.2019

Education Facilities Oy ja Education Facilities Oy:n tytäryhtiö Kiinteistö Oy Jyväskylän Kankaan VPT:n Siipi Oy:n hallitukset ovat tänään 19.12.2019 valinneet yhtiön määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi Jykia Oy:n toimitusjohtajana työskentelevän Seija Takasen. Määräaikainen ... Näytä »

Viisi työryhmää kaavakehitys- ja tontinluovutuskilpailuun
11.12.2019

Jyväskylän kaupunki ja Jykia Oy ovat kutsuneet viisi työryhmää Tourulankulman kaavakehitys- ja tontinluovutuskilpailuun. 

 

Kutsutut työryhmät ovat aakkosjärjestyksessä:

 

Työryhmä 1:

  • JKMM Arkkitehdit
  • Pohjola Rakennus Oy
  • Rakennus Kaseva/Business Network ... Näytä »
Eteläportin tonteilla kysyntää – tontin voi ostaa tai vuokrata
15.11.2019

Eteläportin asemakaavaNäytä »

Jyväskylän Tourulankulman kehittäminen alkaa suunnittelukilpailulla
11.11.2019

Jyväskylän Tourulankulman kehittäminen alkaa suunnittelukilpailulla

Jyväskylän kaupunki ja Jykia Oy järjestävät kaavakehitys- ja tontinluovutuskilpailun Jyväskylän Tourulassa sijaitsevasta alueesta. Kilpailun tavoitteena on saada arkkitehtonisesti ja kaupunkikuvallisesti korkeatasoinen ja toteutuskelpoinen maankäyttösuunnitelma asemakaavan ... Näytä »

Jykia haluaa aidosti asiakkaiden menestyvän ja auttaa laajasti toimitila-asioissa
19.09.2019

Jykia Oy auttaa yrityksiä toimitiloihin liittyvissä asioissa. Meillä on kokemusta ja ammattitaitoa isojen ja pienien toimitilahankkeiden viemisestä maaliin. Jykian omistavat Jyväskylän kaupunki, Muuramen ja Laukaan kunnat.

Lue lisää

Digi and Game Center tuo digi- ja pelialan toimijat yhteen
16.09.2019

Jyväskylän peliala saa uuden sysäyksen eteenpäin, kun Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Peliosuuskunta Expa ja Jykia Oy lähtevät viemään eteenpäin kaupunkiin perustettavaa digi- ja pelikeskusta. Digi & Game Center tulee Matarankadulla kokoamaan peli- ... Näytä »

Peruskivi muurattiin juhlallisesti Rikosseuraamuslaitoksen Jyväskylän kampuksella
02.08.2019

Rikosseuraamuslaitoksen Jyväskylän kampuksen peruskivi muurattiin 1.8. Jyväskylän Tourulassa. Kampuksella tulee syksyllä 2020 toimimaan avovankila ja yhdyskuntaseuraamustoimisto. Aiemmin yksiköt toimivat kahdessa eri paikassa Laukaassa ja Jyväskylän keskustassa. Toimintojen yhdistämisellä samoihin tiloihin ... Näytä »

Eteläportin innovaatioekosysteemi – mistä on kysymys?
26.06.2019

Eteläporttiin rakentuva teollisuuden ekosysteemi luo uudenlaista liiketoimintaa innovoinnin kautta.

Lue lisää

Eteläportin ekosysteemiin kutsutaan teollisuuden ja digitalisaation kasvuyrityksiä
13.06.2019

Jyväskylän Eteläportti-aluetta kehitetään uuden ajan valmistavan teollisuuden ja sitä tukevien palveluiden digitaaliseksi keskittymäksi. Eteläportin kehittämisprojekti mahdollistaa palvelukonseptin ja yritysten liiketoimintaympäristön kehittämisen.

Lue lisää

Rikosseuraamuslaitoksen tilojen rakentaminen alkaa
08.03.2019

Jykia Oy:n, Senaatti-kiinteistöjen ja Rikosseuraamuslaitoksen hanke Rise-kampuksen rakentamisesta Jyväskylän Tourulaan käynnistyy kevään 2019 aikana. Hanke koostuu asumisyksiköstä, ikkunapajasta ja palvelurakennuksesta.

 

Laukaan avovankilan ja Jyväskylässä sijaitsevan yhdyskuntaseuraamustoimiston toiminnat siirtyvät ... Näytä »

Jykia rakennuttaa Kuljetusliike Ville Silvastille modernin ajoneuvokeskuksen
21.12.2018

Pohjoismaiden suurin raskaiden ja ylipitkien kuljetusten erikoisosaaja Kuljetusliike Ville Silvasti ja kiinteistökehittäjä Jykia ovat perustaneet yhteisen kiinteistöosakeyhtiön ja allekirjoittaneet urakkasopimuksen ajoneuvokeskuksen rakentamisesta Seppälänkankaalle Jyväskylään. Rakentaminen alkaa keväällä 2019 ja noin ... Näytä »

Ammattimessuilla kannattaa käydä
30.11.2018

Messujen aika on ohi ja kaikki löytyy nykyään verkosta, on väite, jota en vielä vuonna 2018 itse allekirjoita. Osallistuimme Jyväskylän Eteläportin ständillä viime viikolla Smart Factory-messuille. Saimme messuilta tietoa ja ... Näytä »

Kankaan Arkki nousee vanhan paperitehtaan kylkeen Jyväskylään
26.10.2018

Jykian ja YIT:n yhteishanke, seitsemänkerroksinen toimistorakennus Kankaan Arkki, nousee Jyväskylään entisen Kankaan paperitehtaan alueelle. Rakentamisen on tarkoitus alkaa alkuvuodesta 2019 ja rakennus valmistuu keväällä 2020.

 

”Esisopimukset on allekirjoitettu ankkuriyritysten ... Näytä »

Aluekehittäminen on mielenkiintoista ja haastavaa
18.10.2018

Sanan määritelmän mukaan aluekehittämisessä on kyse yhden tai useamman toimijan puuttumisesta arvojensa määrittelemistä lähtökohdista tietyn alueen kehityksen kulkuun.

 

Keväällä 2018 Jyväskylän kaupunki, Muuramen kunta ja Jykia Oy päättivät tehdä ... Näytä »

Jyväskylän Eteläportista moderni valmistavan teollisuuden keskittymä
03.10.2018

Yritysalue tulee tarjoamaan monipuolisesti tilaa teollisuuden tutkimus- ja tuotekehitys-, tuotanto- ja logistiikkatoiminnoille sekä kaupan ja palveluiden toimijoille.

 

Jyväskylän Eteläporttia ryhdytään kehittämään Jyväskylän kaupungin ja Jykia Oy:n yhteistyönä kohti Euroopan ... Näytä »

Kuljetusliike Ville Silvastille uusi ajoneuvokeskus Jyväskylään
21.06.2018

Kuljetusliike Ville Silvasti ja Jykia ovat allekirjoittaneet esisopimuksen uuden ajoneuvokeskuksen rakentamisesta Jyväskylään.

 

Kuljetusliike Ville Silvasti on erikois- ja raskaskuljetuksiin sekä projektilogistiikkaan erikoistunut suomalainen perheyritys, joka toimii Euroopassa ja Venäjällä. ... Näytä »

Kinkomaan Vitapolikseen nousee uusia kerrostaloja
21.03.2018

Vuoden 2018 aikana Vitapoliksessa käynnistyy kerrostalorakentaminen. Avain Yhtiöt rakentaa Päijänteen rantamaisemiin kaksi asumisoikeustaloa. Kohteet ovat saaneet Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta (ARA) lainavarauksen ja suunnittelu on käynnistetty heti positiivisen lainavarauksen myötä. ... Näytä »

Yksi Jyväskylän seudun suurimmista teollisuusinvestoinneista vuosiin saatiin harjakorkeuteen
19.01.2018

Tuuliturbiinivaihteita valmistavan Moventas Gears Oy:n laajennus on harjakorkeudessa. Laajennuksen kerrosala on 4147 kem² ja se mahdollistaa tuotantokapasiteetin kasvattamisen ja tuo myös kaivattua lisätilaa tuotekehityksen ja tuotetestauksen tarpeisiin. Jykia Oy:n rakennuttaman ... Näytä »

YIT ja Jykia Oy käynnistävät yhdessä merkittävän toimitilaprojektin Kankaan alueelle Jyväskylään
24.11.2017

Jykia Oy ja YIT Rakennus Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Kankaalle rakennettavasta toimistorakennuksesta. Kangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin aluekehityshanke. Entisen paperitehtaan alueelle rakennetaan kaupunginosa, jossa asutaan ja työskennellään. Kankaan kehitysyhtiön laatiman masterplanin mukaisesti uusi toimistorakennus sijoittuu vanhan ... Näytä »

Ketterä kiinteistökehittäjä Jykia tekee tilaa työlle
05.10.2017

Jykes Kiinteistöt on muuttanut nimensä Jykiaksi. Nimenmuutos on jatkumoa yhtiön käynnissä olevalle muutosprosessille. Yhtiön omistajat, Jyväskylän kaupunki sekä Muuramen ja Laukaan kunnat, asettivat yli vuosi sitten yhtiön uudistamiselle tavoitteet. Uusi ... Näytä »

Jykes Kiinteistöt myy merkittävän osan omistamistaan kiinteistöistä
19.07.2017

 Jykes Kiinteistöt myy osan omistamistaan kiinteistöistä Jyväskylässä ja Muuramessa. Myydyissä kiinteistöissä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 58 000 m2. Kauppahinta on noin 30 miljoonaa euroa. Ostajana on AB Sagax. Yritys on kiinteistösijoitusyhtiö, ... Näytä »

Vahvan kasvun RD Velho sijoittui Jyväskylään
13.04.2017

RD Velho on suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita teknologiateollisuuden alalla toimiville yrityksille. Yritys on erikoistunut sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun. Ainutlaatuinen palvelukokonaisuus syntyy yhdistämällä muotoilu, mekaniikka, ... Näytä »

Maailma on täynnä onnistuneita asiakaskokemuksia ja Kokemuksia.fi kertoo niistä niistä kaikille
13.04.2017

Kasvuyritys Kokemuksia.fi syntyi vuonna 2016, ja maaliskuussa 2017 se työllistää 33 henkilöä neljässä toimipisteessä. Asiakasyrityksiä on yli kolmesataa, ja joukossa on pörssiyrityksiä.

 

”Suomalaisten yritysten sisältömarkkinoinnissa on edelleen kehittämisen ... Näytä »

Uudistusohjelma hyvässä vauhdissa
13.04.2017

Jykes Kiinteistöjen uusi toimitusjohtaja Seija Takanen on luotsannut uudistusohjelmaansa toteuttavaa yritystä lähes neljä kuukautta.

"Meillä on nyt hyvä vauhti päällä. Jyväskylän seudulla on positiivinen vireystila ja asioita viedään hyvässä hengessä ... Näytä »

Jyväskylän suurin teollisuusinvestointi vuosiin, Moventaksen laajennus, alkaa keväällä 2017
23.01.2017

Jyväskyläläisen tuuliturbiinivaihteita valmistavan Moventaksen kovaan kasvuun vastataan investoimalla tehtaan laajennukseen. Vuonna 2009 Jykes Kiinteistöt rakennutti Moventakselle Etelä-Keljoon maailman moderneimman hammasvaihdetehtaan, jossa robotit kulkevat työpisteiden välissä. Tällä hetkellä Jyväskylässä työskentelee noin ... Näytä »

Jyväskylän seudun kiinteistömarkkinat
20.01.2017

KTI Kiinteistötieto Oy:n katsaus.

Lue lisää

Salkku kotoa mukaan ja työt käyntiin
09.12.2016

Masterpipe Oy on vuonna 2012 toimintansa Etelä-Suomessa aloittanut viemäriremontteja sukitusmenetelmällä tekevä yritys. Kesällä 2016 kasvava yritys avasi myyntikonttorin myös Jyväskylään. Sopivat tilat yhden miehen toimistoa varten löytyivät keskeiseltä paikalta Voimala ... Näytä »

Start up Leipomosta palvellaan suomalaisia NHL-tähtiä
09.12.2016

Patrik Laine, Jesse Puljujärvi, Mikael Granlund ja Leo Komarov ovat tuttuakin tutumpia nimiä kaikille jääkiekosta kiinnostuneille ja monille muillekin. Harvempi kuitenkin tietää, että heidän ja monien muiden NHL-, KHL- ja ... Näytä »

Jykes Kiinteistöjen uusi toimitusjohtaja on Seija Takanen
30.11.2016

 

Takasella on lähes kolmenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän on työskennellyt YIT:n palveluksessa yli kaksikymmentä vuotta ja siitä viimeiset 12 vuotta rakennuttajapäällikkönä.

 

”Omistajien päätöksien ja ohjauksen mukaisesti Jykes ... Näytä »

Tourulaan kaavaillun Rise-kampuksen tapaiset yksiköt ovat olleet hyviä naapureita, miksei myös Jyväskylässä
16.11.2016

Haluamme täsmentää Keskisuomalaisen mielipidepalstalla olleita asioita liittyen Tourulaan suunniteltuun Rise-kampukseen.

 

Rikosseuraamuslaitoksen (Rise), Senaatti-kiinteistöjen, Jykes Kiinteistöjen ja Jyväskylän kaupungin hankkeen tarkoituksena on tarjota palveluita yhdeltä luukulta yhdyskuntaseuraamusasiakkaille ja avovankilassa ... Näytä »

JH-Sprinkleriurakointi löysi edulliset toimitilat upeista maisemista
14.11.2016

Seitsemällä paikkakunnalla toimiva JH-Sprinkleriurakointi löysi Jyväskylän toimipisteelleen uuden toimiston Vitapoliksesta. Kinkomaalla sijaitsevista tiloista yritys vuokraa sekä toimistoa että majoitustilaa tarpeiden mukaan. Kustannussäästöjen lisäksi Kinkomaan maisemat ovat tehneet vaikutuksen vuokralaiseen.

... Näytä »
Jykes Kiinteistöjen uusi hallitus
01.11.2016

Osakaskokous on 1.11.2016 pitämässään kokouksessa valinnut osakassopimuksen mukaisesti uusiksi hallituksen jäseniksi:

Erkki Jaala, hallituksen puheenjohtaja

Mikko Lepo, Jyväskylä

Heli Leinonkoski, Jyväskylä

Jukka Kaistinen, Muurame

Lasse Leppä, Laukaa

Anne Sandelin, controller

... Näytä »
Sopiva paikka erityiseen tarpeeseen
21.09.2016

Kolme seinällistä videota kertoo enemmän kuin paraskaan selitys. Tähän uskovat Vigiar Solutions Oy:n yrittäjät Timo Kosunen, Vesa Peltola ja Tapani Stjernvall. Sopivien seinien löytäminen ei ollut toimintansa alkutaipaleella ... Näytä »

Kasvuyritys löysi omannäköiset tilat Start up Leipomosta
21.09.2016

Kun vaativaa ja nopeatempoista digitaalista tuotekehitysprojektia varten perustettu yritys kasvattaa toimintaansa nopeasti ja palkkaa useita työntekijöitä samanaikaisesti, kohdistuu työskentelytiloihinkin erityisiä vaatimuksia. Henkilökohtaista oppimisympäristöä (PLE) EU-ohjelmassa kehittävä Almerin Oy ... Näytä »

Jykes Kiinteistot Oy:n toimitusjohtaja Juha Takala on ilmoittanut jättävänsä yhtiön toimitusjohtajan tehtävät
14.09.2016

Tämän johdosta Jykes Kiinteistöt Oy ja Juha Takala ovat hyvässä yhteisymmärryksessä sopineet, että Takalan toimitusjohtajuus yhtiössä on päättynyt 13.9.2016.

”Yhtiö on kasvanut ja kehittynyt pitkän, lähes 17 vuoden toimitusjohtajuuteni ... Näytä »

Uusia yrityksiä hakeutui alkuvuodesta ennätysmäärä start up –työympäristöihin Jyväskylässä
30.08.2016

Start up -yrityksiä on muuttanut vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla kiihtyvällä vauhdilla Jykes Kiinteistöt Oy:n pienille yrityksille tarjolla oleviin tiloihin. Elokuun loppuun mennessä niihin oli muuttanut 22 uutta start up ... Näytä »

Uusi Rikosseuraamuslaitoksen yksikkö rakennetaan Jyväskylään
08.07.2016

Uudessa Rikosseuraamuslaitoksen yksikössä Laukaan vankilan ja Jyväskylän yhdyskuntaseuraamustoimiston toiminnot yhdistetään Jyväskylään rakennettavaan uudisrakennukseen. Lähelle Jyväskylän keskustaa sijoittuva yksikkö edistää vankilakonseptin mukaisesti vankien omatoimisuutta, mahdollisuutta tehdä töitä ja opiskella sekä ... Näytä »

Jykes Kiinteistöillä aktiivista ja tuloksellista toimintaa
29.04.2016

Jykes Kiinteistöjen yhtiökokous vahvisti vuoden 2015 tilinpäätöksen ja tuloksen 29.4.2016. Yhtiön viime vuosi toteutui tavoitteita paremmin taloudellisesti tuloksen ollessa 0,67 Meuroa. Yhtiökokous päätti, että osinkoa jaetaan omistajille 0,59 Meuroa. Yhtiön ... Näytä »

Leipomossa tehtiin maailman nopein muutto
29.04.2016

Siinä meni viisi minuuttia, kun pääkonttori muutti uusiin tiloihin. Työntekijämäärän kasvaessa Lujahormi Ky:n tilat kävivät pieniksi Start up Leipomossa. Yrityksen kaipaama suurempi tila löytyi todella läheltä.

 

”Muutto isompaan ... Näytä »

Rikosseuraamuslaitoksen Jyväskylän kampuksen sijoittumisesta sopiminen etenee
11.03.2016

Rikosseuraamusasiakkaiden Jyväskylän kampus suunnitellaan sijoitettavaksi Tourulan kaupunginosaan, osoitteeseen Ramoninkatu 4 rakennettavaan uudisrakennukseen. Kampuksella tarkoitetaan Laukaan avovankilan ja Jyväskylän yhdyskuntaseuraamustoimiston tilojen yhdistämistä yhdeksi toimivaksi, tehokkaaksi ja nykyaikaiseksi rikosseuraamusalan toimitilaksi.

Jyväskylän ... Näytä »

Moventas kasvaa vahvassa myötätuulessa tänäkin vuonna
24.02.2016

Moventas elää jälleen kovaa kasvun aikaa. Tuulivoimaloiden vaihteistojen valmistukseen ja huoltotoimintaan satsanneessa yrityksessä odotetaan kuluvan vuoden liikevaihdon kasvavan yli 20 prosenttia vuoteen 2015 verrattuna. Huomionarvoista tässä on se, että ... Näytä »

Pienten yritysten toimitilojen kysyntä jatkunut vilkkaana
19.02.2016

Jykes Kiinteistöt Oy:n tiloihin muutti vuonna 2015 yhteensä 30 startup-vaiheen yritystä ja Jyväskylän seudun ulkopuolelta sijoittunutta yritystä. Näissä  yrityksissä on lähes 80 työntekijää.

 

Jykes Kiinteistöt Oy:n toimitilatarjonta kiinnosti ... Näytä »

Jokainen neliö tehokkaassa käytössä
22.01.2016

Jos kotikonttorilla työskennellessä alkaa tuntua siltä, että seinät kaatuvat päälle, on hyvä etsiä itselleen ulkopuolinen toimistotila. Suomen LVIS-Suunnittelu Oy:ssä tehtiin juuri näin. Yrityksen asiakasvastaava Mika Hänninen sai nopeasti käyttöönsä tarpeeseen ... Näytä »

Teollisuus vetää Jyväskylän seudun nousuun?
21.01.2016

”Kasvun merkit vahvistumassa, Keski-Suomi kuroo koko maata kiinni. Maakunnan ”veturi(t)” on saatu liikkeelle. Työllisyystilanne edelleen heikko.” Näin alkaa uusin Keski-Suomen Aikajana III/2015. Aikajanassa kuvataan ja analysoidaan Keski-Suomen maakunnan yritystoimintaa ja aluetaloutta tuoreilla, ... Näytä »

Voimala Business Parkiin syntyy todella laaja yrityspalvelujen kattaus
15.12.2015

Jyväskylän Yritystehtaan ja Tuhansien Järvien Uusyrityskeskus ry:n toiminnot siirtyvät Voimala Business Parkiin vuoden 2015 loppuun mennessä. Tämän jälkeen yhdestä paikasta löytyy apua yritysideaa miettiville ja yritystoimintaa käynnistäville sekä jo ... Näytä »

Yrityskaksikko Telog ja Oteran tekevät yhteistä tulosta ja kasvua Jykes Kiinteistöjen Spinaakkerissa
11.12.2015

Työyhteenliittymä Telog Oy (perustettu 2010, pääomistaja ruotsalainen Netel Group) ja Oteran Oy (perustettu 2009, rakennusalan sijoittajien ja henkilöstön omistama) toimivat työyhteenliittymänä Jykes Kiinteisöjen Spinaakkeri-kiinteistössä Mattilanniemessä. Telog keskittyy tietoliikenne- ja ... Näytä »

Lisää osaavia aivoja – Jyväskylän Neuroterapia aloitti Hippoksella
11.12.2015

Jyväskylän Hippos tunnetaan liikunnan, huippu-urheilun ja terveyden edistämisen keskuksena. Alueen palvelutarjonta vahvistui entisestään marraskuussa, kun jäähallin yhteydessä aloitti toimintansa Jyväskylän Neuroterapia Oy. Hippos tarjoaa uudelle yritykselle terveellisen toimintaympäristön, potentiaalisia yhteistyömahdollisuuksia ... Näytä »

Muurameen rakennetaan uusi K-market
25.11.2015

Kesko rakentaa yhdessä Jykes Kiinteistöjen kanssa uuden K-marketin Muurameen Kinkomaan alueelle. Uusi kauppa nousee Kinkomaantien ja Parantolantien risteykseen. Kauppa avataan asiakkaille syksyllä 2016.

K-ryhmä kehittää lähikauppaverkostoaan Muuramen Kinkomaan alueella. Kinkomaantien ... Näytä »

Tutkimus: oikeat toimitilat voivat olla ratkaisevat start up –yrityksen menestykselle
19.11.2015

Jykes Kiinteistöjen asiakkaiden parissa toteutettu Start Up 2015 –tutkimuksen tiedot kerättiin Jykes Kiinteistöjen start up – ja kasvuyritysasiakkaiden parissa laadullisin teemahaastatteluin. Tutkimuksen toteutti Mediatum Oy.

 

Oikeanlainen toimitilatarjonta voi olla ... Näytä »

Start up Leipomoon sijoittunut Moduls laajentaa Jyväskylän seudun talotekniikkapalveluidentarjontaa
03.11.2015

Talotekniikan projekteihin ja esivalmisteratkaisuihin erikoistunut Moduls Oy sijoittui Jykes Kiinteistöt Oy:n Start up Leipomoon ja teki Jyväskylästä yrityksen päätoimipaikan. Moduls hakee Jyväskylän seudulta kasvua liiketoimintaansa.

 

Talotekniikan kokonaispalveluita tuottava Moduls ... Näytä »

Kysymyksistä tärkein: mitä te tarvitsette?
23.10.2015

Voimme kertoa tarkastikin, millaisia palveluja tarjoamme yrityksille. Se ei kuitenkaan riitä.

 

Vähintään yhtä oleellista on, että kuuntelemme yritysten arkisia tarpeita ja vastaamme niihin pikaisesti.

 

Olemme lisänneetkin palvelujamme yrittäjiltä ... Näytä »

Keski-Suomen Taloon syntyy Voimala Business Park
23.10.2015

 

Jykes Kiinteistöt Oy uudistaa Keski-Suomen Talossa toimitiloja kasvuyrityksille ja kansainvälistyville yrityksille sekä näiden toimintaa tukeville toimijoille. Moderni yrityspuisto on nimetty Voimala Business Parkiksi, johon sijoittuvat ensimmäiset uudet yritykset vielä ... Näytä »

LS Cargo Logistics hallinnoi Jykes Kiinteistöjen Start up Leipomosta käsin globaaleja logistiikkaprojekteja
09.10.2015

 

LS Cargo Logistics Oy:n bisnes on vaativa projektilogistiikka, eli kun vaikkapa Suomalaisen asiakkaan myymä tehdaskokonaisuus pitää kuljettaa ostajalle Kiinaan tai maailmalta rahdataan voimalaitoksen osia Venäjän uralille yhdistettynä meri, joki ... Näytä »

Talouden suunta vihdoin ylöspäin
23.09.2015

Suomen taloudessa on poikkeuksellisen pitkä taloudellisen taantuman vaihe, jonka seurauksena työvoiman tarve on vähentynyt. Taantuma heijastuu monella tavalla elinkeinoelämään Jyväskylän seudulla. Heinäkuun lopussa Jyväskylän työttömyysaste oli maan suurista kaupungeista isoin, ... Näytä »

Jyväskylän start up -ympäristöihin on tullut nopeasti kymmeniä uusia yrityksiä
23.09.2015

Jykes Kiinteistöt Oy:n tarjoamiin tiloihin on sijoittunut reilun vuoden aikana yli 30 start up -yritystä ja Jyväskylän seudulla uutta liiketoimintaa käynnistänyttä yritystä. Yritysten tiloissa on nyt noin 80 työntekijää.

 

... Näytä »
Start up Leipomon tilat mahdollistavat peliyhtiö SIEIDIn kasvun ja verkottumisen
17.04.2015

 

Jyväskylässä Nisulankadun Start Up Leipomo antaa hyvät mahdollisuudet verkottua paikallisten, eri alojen yritysten kanssa. Jykes Kiinteistöt Oy tarjoaa Leipomossa tehokkaat tilat ja toimivan palvelukonseptin erityisesti pienille kasvuhaluisille yrityksille.

 

... Näytä »
Panimoyhtiö Hiisi Oy hakee kasvua uusissa toimitiloissaan
08.04.2015

Panimoyhtiö Hiisi Oy muutti uusiin tiloihin Puulaakintielle, Jyväskylän Seppälään. Jykes Kiinteistöt Oy:n vuokraama noin 700 neliömetrin toimitila tarjoaa mahdollisuudet yrityksen huimalle kasvulle. Kuluvana vuonna tuotanto päästään jo kaksinkertaistamaan.

 

   ... Näytä »

Kinkomaan Vitapoliksessa alkoi omakotitonttien tarjouskilpailu
02.04.2015

Muuramen Kinkomaalla on tarjolla kahdeksan isoa, luonnonkaunista omakotitonttia. Tonteista kolme on omarantaisia ja viisi kuivan maan tontteja. Kyseessä ovat viimeiset myytävät tontit Vitapoliksen omarantaisten tonttien alueelta.

 

Kinkomaan Vitapoliksessa on ... Näytä »

Jykes Kiinteistöjen toimitiloihin 46 uutta yritystä vuonna 2014
19.01.2015

Jykes Kiinteistöt Oy:n tarjoamat toimitilat kiinnostivat erityisesti kasvuvaiheen yrityksiä sekä Jyväskylän seudulle sijoittuvia yrityksiä. Myös teollisuuden tilajärjestelyillä saatiin seudulle uusia toimijoita.

 

Talouden taantumasta huolimatta Jykes Kiinteistöt Oy:n vuokraustoiminta oli ... Näytä »

Jykes Kiinteistöt Oy Keski-Suomen Talon enemmistöosakkaaksi
14.01.2015

Jykes Kiinteistöt Oy on ostanut Keski-Suomen Osuuspankin ja Finnvera Oyj:n osakkeet Jyväskylän keskustassa, Sepänkadulla sijaitsevasta Keski-Suomen Talosta. Kaupan jälkeen Jykes Kiinteistöt Oy on Kiinteistöosakeyhtiö Keski-Suomen Talo Oy:n enemmistöosakas 60 prosentin ... Näytä »

Jykes Kiinteistöjen Start up Leipomoon muuttaa koko ajan lisää yrityksiä
09.01.2015

Jykes Kiinteistöt Oy saneeraa uutta tilaa mikroyrityksille Jyväskylän Nisulaan, sillä pienten toimitilojen kysyntä on ollut kovaa Jyväskylässä. Start up Leipomossa toimii jo noin 20 yritystä, jotka työllistävät yli 40 ihmistä. ... Näytä »

Start up Leipomo vetää pienyrityksiä puoleensa – uutta tilaa remontoidaan lisää
14.11.2014

Yritykset löysivät Jykes Kiinteistöt Oy:n Start up Leipomon uudet tilat nopeasti. Muuttovalmiit toimitilat, hyvä sijainti ja yhteisöllinen fiilis ovat houkutelleet yrityksiä entiseen leipomorakennukseen.

 

Sisustuksessa on käytetty mielikuvitusta ja ... Näytä »

Uusi päiväkoti aloittaa Kinkomaan Vitapoliksessa ensi vuoden alussa
02.10.2014

Kinkomaan Vitapoliksen päärakennuksessa aloittaa vuoden 2015 alussa toimintansa yksityinen päiväkoti. Päiväkoti Tenava-Satumetsä sijoittuu päärakennuksen länsisiipeen.

 

Päiväkodin toiminnasta vastaa Suomen Tenava päiväkodit Oy, jonka omistuksessa on Jyväskylän seudulla jo ... Näytä »

Hämeen Laaturemontti Oy laajentaa Jyväskylään
22.09.2014

Hämeen Laaturemontti Oy on laajentanut toimintansa Keski-Suomeen. Suomen suurin pientalojen kattoremontteihin erikoistunut yritys avasi seitsemännen toimipisteensä Jyväskylään. Toimitilat löytyivät Jykes Kiinteistöt Oy:n omistamasta kiinteistöstä Heinälammen teollisuusalueelta Palokasta.


Laajentuminen ... Näytä »

 

Referenssejämme